diumenge, 7 de juliol del 2013

4 x 400 a4elkm

El passat 26 de juny vam fer un 4x400 estrenant els testimonis que ens va regalar la FCA pels resultats de la temporada passada.

El relleu masculí va conseguir un nou rècord del club batent l'anterior plusmarca per 6'' i deixant-lo en 4'06'. El somni de fer un relleu d'a4elkm a 4'00'' està cada cop més aprop. Qui sap si la temporada vinent. Però si no pot ser, no passa res perquè les noves generacions d'atletes del club van arribant amb força.

9 comentaris:

  1. No és per res, però els canvis de l'a4elkm 4 tècnicament els millors de llarg.

    ResponElimina
  2. La millor proba de tot l'any!

    Señores de la "elite" empezar a mover el culo "trotones" porque vuestra hora a llegado y otros reclaman vuestro sillón.

    El año que viene como mucho nos sacáis 5 segundos engañaos! :P

    ResponElimina
  3. Jaume,la vostra serie va ser la mes original,amb la demostracio final de la Laura on es nota la flexibilitat que ha heredat del seu pare.

    En quan al comentari del Dani i la seva pujada de fums,nomes un comentari:
    Dani, molt lleig que al final,vosaltres "los trotones" na vareu saludar a "los campeones",amb record inclos....l'any que be,tindreu que fer 4.04 si no voleu que us treiem mes de 5 segons...

    ResponElimina
  4. Puto Dani que makina se a pasado al calvin por la piedra en el 400 y tiene al miki a tiro joooeee Jajajaja.

    El 4:04 Sr.presi lo tenemos chupao yo corrí lesionado y fer no tenía voladoras el rafa se tomó un gin tonic antes de salir .... Solucionando estos pequeños problemas tecnicos y para el año que viene nos pasamos por la piedra a los flipaos del grupo 1 Jajajaja

    Sólo hay un problema que sea cambiado el reglamento y los pases de los testigos será haciendo el espagat tipo Laura ...... Jejejeje

    ResponElimina
  5. Ah.. pero lo de que hicisteis record es verdad? :P

    Felicidades trotoncillos! el año que viene nos pondremos todo bambas de clavos blancas y calcetines hasta media rodilla como el Lluis y os pasaremos por la piedra!

    ResponElimina
  6. Jo proposo de cara a l'any vinent fer 2 sessions de 4 x 400. Un primer dia on es repeteixin els equips d'enguany més algun nou equip que es pugui formar i una segona sessió on els 4 millors temps masculins i femenins provin de batre el rècord del club

    ResponElimina
  7. Dir que és curiós com segons la distància canvien els temps, Rafa i Dani sou uns craks del 400. Jo per la meva part, tinc a la Maria a menys d'un segon... el proper relleu el corro contra ella en sortir, que serà ben divertit veure qui guanya de les dues.... i jo us asseguro que faré tot el que podré per no deixar- me guanyar.

    ResponElimina
  8. Home, l'equip del futur... Jaume, no ho diràs per tu?

    ResponElimina
  9. Mireia, i tant que ho deia per mi ! No pensaries que ho deia per la Maria. La Maria ja és present !!!!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.