dimecres, 25 de setembre del 2013

Entrena La Mitja amb a4elkm

Per quart any consecutiu el club conjuntament amb el Patronat d'Esports de Les Franqueses col·labora amb el programa d'entrenaments " Entrena La Mitja ". 
Els entrenaments començaran el proper 7 d'octubre a les 20:00 i  es realitzaran amb monitors del club, dilluns, dimecres i divendres a les 20:00 davant del Pavelló d'esports. també es faria un grup al migdia sempre i quan hi hagi prou inscripcions. 
Ja es poden fer les inscripcions al Patronat d'Esports. El preu és de 15€ i amb la inscripció és tindrà dret a una assegurança d'accidents i a una samarreta.

3 comentaris:

  1. Malauradament la baixa inscripció ha obligat al Patronat a cancel·lar el programa a l'edició d'enguany. De totes maneres, tothom que vulgui preparar-se per la mitja marató de Granollers o per altres proves, sempre es pot unir als nostre grup d'entrenament.

    ResponElimina
  2. Hola,

    Em sap greu que aquest any no es faci el programa de entrena la mitja, ja que era una activitat que la preparem amb il·lusió i amb la implicació de molts atletes del club.

    Espero que l'any que vé tornem a ternir l'èxit que hem tingut els últims anys

    Una abraçada

    Mireia

    ResponElimina
  3. Finalment es fa el programa de la mitja en versió reduïda.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.