diumenge, 27 d’octubre del 2013

Cursa del Senglar

27 d'octubre de 2013

Per Anna Taulats

Avui amb l' Elisabet Pericas hem anat a Sant Llorenç Savall a fer la Cursa del Senglar (15 km de muntanya).


És un nou recorregut ja que fins ara hi havia la cursa popular de Sant Jaume de 10km, la Mitja i la Marató, i el Canicross, tot de muntanya.Hem anat xino-xano, disfrutant del paisatge, part del recorregut passa pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt.


Encara no hi ha les classificacions, però els nostres cronos ens han marcat 2:17. Hem fet 16 km, ja que en un punt ens hem colat i hem donat més volta :-)).  Desnivell acumulat de 544metres. De totes maneres és una cursa molt agraïda.

I ens han fet massatge i tot!

6 comentaris:

  1. Oleee"""""" seguro que los "senglars" de la zona se abran quedado con la boca abierta al ver pasar a dos chicas tan wuapas ..jijijijiji

    ResponElimina
  2. Molt bé noies!! segur que ha estat una cursa molt bonica!!

    ResponElimina
  3. ahí, ahí,,, a4elKm dando guerra por el monte!! :D
    Espero que el calor no os haya fastidiado mucho, vaya Noviembre...
    Qué tal los avituallamientos?

    ResponElimina
  4. Noviembre??? Cesar em sembla que això de córrer t'està passant factura jijijiji

    ResponElimina
  5. Ja, ja... sí, sí, m'ha donat molt el sol al cap aquest mes de Dessembre XD

    ResponElimina
  6. Ei! Va ser una cursa molt maca per un entorn privilegiat, molt recomanable. D'avituallaments ens vam tenir 5, no tinc gens d'experiència en curses de muntanya però em van semblar molt correctes. N'hi havia tres de líquids i un parell de sòlids.
    La part final de la cursa, els últims 4 o 5 kilòmetres van ser els més durs i pesats ja que anàvem sota el sol i apretava de valent.
    Tot i cansar-nos i, de tant en tant deixar anar algun renec, la vam poder córrer gaudint-ne molt, sobretot del bon ambient entre els corredors i les corredores.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.