diumenge, 6 d’octubre del 2013

Milla de Sarrià

Per Montserrat Conesa

El proper 27 d'octubre fem la primera cursa solidària per a la discapacitat intel.lectual, la milla de Sarrià. Celebrem el 75è aniversari de la Fundació Aspasim, que va ser fundada pels meus pares. El recorregut de la milla, comença al Passeig Reina Elisenda de Montcada, des de la plaça Sarrià a la Plaça de Pedralbes. És una cursa inclusiva a on vindran corredors d'èlit, corredors populars i persones amb discapacitat intel.lectual.

Hi ha totes les categories a partir de 5-6 anys fins a més de 50 anys. També i correran algunes persones mediàtiques com, Artur Peguera,Sandro Rossell, Judith Mascó, Arcadi Alibès, Albert Om, Càceres, Manuel Fuentes etc.. 

Tenim molts patrocinadors, Moritz, mundo deportivo, sport, Intemperie-probike, coca cola, can caralleu, la penya Barcelonista de l'esquerra de l'eixample "Can Conesa", Fundació Barça que farà l'entrega dels primers 22 premis, etc..

Us passo la web a on ja us podeu inscriure: www.millasarria.com 

Us hi espero a tots i totes per una bona causa!!

Una abraçada, Montserrat


2 comentaris:

  1. El nostre club no hi pot faltar !. A veure si organitzem un petit desplaçament i conseguim una bona representació d'atletes del club per aquesta causa solidària

    ResponElimina
  2. Montse, felicitats per aquesta iniciativa i espero que tingueu molt èxit!!!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.