dilluns, 30 de desembre del 2013

Curses de Nadal 2013

Aquests dies de festa també són bons per gaudir de les curses i alguns dels nostres atletes així ho fan. 

En David Serrano va córrer i estrenar la nova equipació a la Cursa de 10 Km de Llagostera del dia de Sant Esteve. Fou el 20è de prop de 1000 participants amb un temps de 39:13 sobre una distància de 10 km.

En David, lluïnt la nova equipació del club, a la cursa de Llagostera
També en Jordi Brillas va córrer el dia de Sant Esteve la 9ª Cursa Entre Ponts a Roda de Ter, de 5 km , assolint la posició 77 amb un temps de 21:06 de 252 arribats.

En Jordi, tot just abans de la cursa

Diumenge 29, en Lluís Bertràn, Juan Copado, Javi Martín i Esteban Romero van participar en una de les primeres San Silvestres de l'any a Bigues i Riells. Era la primera edició i sobre un recorregut de 7km. No disposem encara de classificacions oficials però l'Esteban fou el pirmer representant del club amb un temps de 28:07 seguit de Juan Copado amb 33', de Javi Martín amb 34' i de Lluís Bertràn amb 38'.

Els nostres companys a Bigues

Fotografia de la sortida amb Esteban Romero a les primeres posicions                                                     Foto: Xavier Font

2 comentaris:

  1. Me llena de orgullo y satisfacción........feliçitar als membres del Club que van participar en aquestes diferents curses.

    Es un acte admirable, que desprès de menjar com animals i de veure com a Cosacos, tinguessiu els..........els.............els.............. collons de anar a fer una cursa!!!!!!

    Moltes Felicitats Cracks!!!!!



    ResponElimina
  2. Clar, en aquestes dates familiars i menjar i beure no es cap excusa per no fer cap cursa, i la de Roda de Ter que va ser la que vaig fer, em va agradar molt,el recorregut curtet pero amb alguna pujadeta i al acabar un troç de coca amb xololate calenta, suposo que l any que ve, ja que aquests dies estic per aquella zona repetire...

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.