dissabte, 8 de febrer del 2014

Mitja marató Granollers Les Franqueses La Garriga 2014

Recull de fotografies:


Vídeo:

4 comentaris:

  1. JAUME como siempre y como nos tienes acostumbrados un excelente trabajo; mi felicitaciones al grupo de reporteros de la mitja de este año.
    FELICIDADES a todas y todos los compañeros que han participado en la mitja y han finalizado; sobre todo a los que por primera vez han participado y han finalizado la prueba y de esta forma cumplir su reto personal ¡¡¡¡¡¡ GRACIAS ¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  2. Gràcies Antonio,

    Sempre és molt millor córrer la mitja, però enguany també vaig poder-la gaudir des de fora.

    ResponElimina
  3. Moltes Felicitats a totes i tots els que per primera vegada heu corregut la Mitja Marató, es admirable com heu seguit els entrenaments que ens ha possat el Mister Jaume Aragonés, i al final d´aquest esforç heu assolit el objetiu de fer en unes condicions optimes, aquesta primera mitja, dessitjaria que l´aguessiu gaudit de una manera especial, ja que a partir d´aquest punt, els entrenos els seguirem per continuar corren i fer noves curses, de nou felicitats a totes i a tots.

    També felicitar a tots els membres del club per les marques realitzades, ja que demostren que els objectius marcats es van apropant a les seves fites.

    Menció especial per al nou récord femení del Club, aquesta nena cada día m´ho possa més dificil, collons el que haig de patir per que no em pasi!!!!!

    I com no!!!!

    Felicitar al cap de reporters, per aquest reportage tan xulu al que ens te acostumats el Mister,............però una pregunta:
    Aquest piltrafilla d´ulls mig tancats, que es fa dir Peix, vols dir que te algo de reporter????
    Es un reporter de saldo???
    No sabies on possar-lo i li vas penjar una cámara i no le vas explicar com funcionaba????
    Vas legirte el seu curriculum avans de fitxar-lo???
    ............................
    JAJAJAJAJAJAJA, Conya a part, grácies a totes i tots els que ens heu animat i fotografiat durant tota la cursa, perque això es l´ho millor que tenim en aquest club, la vostra humanitat!!!!!
    GRACIES!!!!

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies Jaume pel vídeo, és molt maco i un molt bon record de la Mitja.

    Dir que aquesta Mitja ha estat especial pel que fa al públic, l'ambient i l'animació de 10, i aquí hi esteu a dins tots els compis que ens heu animat, fotografiat, gravat i entrevistat. Moltes gràcies.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.