dijous, 20 de gener del 2011

Atletes d'èlit de la Mitja Marató de Granollers

Granollers (Barcelona), 19 ene (EFE).-
El kenyà Samuel Wanjiru, campió olímpic de marató en els Jocs Olímpics de Pekín, serà el gran favorit de la 25ª edició de la Mitja Marató de Granollers, que es disputarà el proper 6 de febrer.

Samuel Wanjiru
El gran rival de Wanjiru serà el suís de 36 anys Víktor Röthlin, campió d'Europa de la distància i amb una millor marca en mitja marató de 1h.02:16.


Víktor Röthlin
Altres grans rivals del kenyà seràn els seus compatriotes Erik Kibet, segon l'any passat a Granollers, i Thomson Cherogonim, guanyador de la Marató de Madrid 2010.

Entre els atletes locals destaca la presencia de l'igualadí Roger Roca (FC Barcelona), amb una millor marca personal de 1h.03:57, el barceloní Nacho Cáceres (FC Barcelona), vencedior de la Mitja Marató de Terrassa, i  el salmantí Rafael Iglesias, campió de Espanya de Marató el 2009.

La keniana Joyce Chepkirui, vencedora el darrer any de set proves de Mitja Marató a Espanya, entre elles la de Granollers, intentarà batre enguany la millor marca de la prova catalana en poder de l'etíop Gete Wami amb 1h.10:25, des de 2006.


Joyce Chepkirui

La manresana Meritxell Calduch (FC Barcelona), obre una llista de favorites entre les que està la britànica Holy Rush, la madrilenya Azucena Díaz, campiona d'Espanya del Mitja Marató el 2009, i Yamilka González, campiona d'Espanya dels 10.000 metres en ruta 2010.

A la presentació de la prova feta avui an Barcelona, l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ha explicat: "La Mitja és la nostra referència i reflexe de l'activitat esportiva de la ciutat i del nostre compromís amb l'esport".

6 comentaris:

  1. Si la RFEA segueix en la seva línea, tota aquesta gent vindrà?
    No us sembla que pot ser un bon moment per fer sentir la veu del corredor?

    ResponElimina
  2. Carai amb el cartell d'enguany.

    Aixo em complica una miqueta la opcio de ser el guanyador d'aquesta edicio

    ResponElimina
  3. es un error tipogràfic no? 1h.02:16 es menys de 3mim/km.... això no pot ser humà... :|

    ResponElimina
  4. es correcta daniel, inhuma si pero i tant q ho fa. Es mes el wanjiru mateix baixa d 59' ara no et ser dir si 57' o 58' pero diria q 57'

    ResponElimina
  5. Doncs tots aquests que tremolin, que ara arribem nosaltres... ja,ja,ja.

    ResponElimina
  6. Molt bé Carmen ! Això és el que volia llegir! Aquests de l'EFE no s'enteren.

    El Wanjiru pot córrer tan com vulgui però segur que no anirà tan elegants com nosaltres.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.