dilluns, 9 de maig del 2011

17ª Cursa Fira Sant Isidre de Cardedeu

Aquest diumenge 8 de maig s'ha celebrat la 17ª Cursa Fira Sant Isidre de Cardedeu, de 10 km. Aquesta cursa sempre destaca per la qualitat de la seva organització i l'atenció al corredor, aixó com per la bellesa del seu recorregut.

A l'edició d'enguany 1187 corredors van completar la cursa, essent els vencedors Pedro Rondón i Txell Calduch amb un temps de 33'21'' i 37'10'' respectivament.

El nostre club va estar representat per:

128è Lluís González 43:07
575ª Carmen Martin 51:22
663è Felip Ortiz 52:53
947ª Reyes Herrera 59:12

8 comentaris:

  1. Moltes felicitats companys!!!!
    A veure si us animeu a fer el 10.000 de Pineda.
    Si som colla, podem organitzar una sortida conjunta de les piscines de LFV.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  2. Com us va anar? bones sensacions? Lluis i la teva lesió? Felip que tal la teva reentré? Carme,et vas trobar bé? Reyes, quina es la proxima?

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats companys!! yo sóc una runner de centelles, a mi amb va anar regular ya que arrosegava probemas el genoll, pero tot s'ha de dir va ser una experiencia molt bona. L'any quebé i tornare i espero que sense cap lesió. Havia molt bon ambients.

    ÁNIMS!! I a seguir amb aquestes marcas, espero que acabeu amb unes bones marques aquesta temporada.

    Per cert, sabeu on es poden veure fotos de la cursa¿?

    ResponElimina
  4. Señor Presiden;
    Tiene usted razón que no he expuesto mi crónica, oxea que paso a contestar a sus preguntas.
    Cursa muy chula, un recorrido que estando en buen momento de forma puedes superar tu marca personal, ya que los últimos cuatro km se realizan con una bajada bastante pronunciada que te lleva solo a la meta.Destacar la organización, no me esperaba que fuese tan BUENA, en todo momento todos los voluntarios muy amables y súper atentos, un 10, oleee el almuerzo, la poma, actimel, mato y la peasso Butifarra si señorrr!!! Y por encima me toca en el sorteo una samarreta…jejejeje. El año que viene vuelvo a por todas.
    Mi objetivo por prescripción médica, era acabar de cascarme la tibia para la resonancia del lunes, cosa cumplida con éxito, ahora a esperar resultados… ahhh pero que sepáis que cuando me pongan la tibia biónica que he encargado a Hong Kong y me traigan el orujo para el calentamiento antes de las cursas, os vais a flipar como voy a correr que te CAG………
    Un Saludo.

    ResponElimina
  5. Donc jo malament. Al km3 estava esgotada, al km6 no ho vaig deixar per orgull. Vaig fer 50" 38, i no estic contenta.
    Vull pensar que la faringitis que m'acompanaya des de fa més d'una setmana em va fer la guitza, sino és que més val que em dediqui a jugar als escacs (és broma).

    Per cert, com diu Lluis molt ben organitzada i el troç del bosc molt xulo.

    I la propera Bellavista.

    ResponElimina
  6. Quines màquines!!!!
    Ahir Bombers, ara Cardedeu, demà Bellavista,...no pareu???

    ResponElimina
  7. bueno, este 10mil es para ir cogiendo sensaciones para Bellavista, ahí os quiero ver a todos al 110%! Carmen sin faringitis y Lluis con su pierna bionica nueva y engrasada con un buen orujo!

    ResponElimina
  8. Les fotos Cursa Cardedeu 2011 es
    poden veure a

    www.esterrodes.com

    Gràcies
    R. Masjoan

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.