dilluns, 25 de juliol del 2011

30ª Cursa Festa Major d'Òrrius


23 de juliol de 2011

Enguany se celebrava la trentena edició de la Cursa de la Festa Major d'Òrrius . El poble més petit del Maresme que envoltat de muntanyes, i amb una població a la vora de 600 habitants,  és capaç des de fa 30 anys d'organitzar aquesta cursa any rera any. Per primera vegada la crisi ha fet que l'organització hagi hagut de cobrar una inscripció de 2 € ( fins ara era gratuïta ). Tot i això el tall de síndria ben fresquet no faltava. Una cursa diferent , amb un circuit de 10,5 km força dur, però que transcorre per un entorn priviligiat.

El vencedor de la prova fou Tommi Tolkko amb un temps de 38'33'' seguint de ben a prop pel atleta del nostre club Pep Martínez que fou segon a 5''. En categoria femenina la vencedora fou la Maimakansu Regina Anna Mola amb 45'14''.


9 comentaris:

  1. El fet de estar competint, aquestes alçades de temporada,es digne de tot elogi.
    Felicitats Pep.

    ResponElimina
  2. Bona tarda. Soc en Cesc de Triomfa Triatló. Som una nova botiga a Granollers i estariem interessats en poder oferir-vos la nostre col-laboració per qualsevol cosa que necesiteu. Ja sigui montar events, oferir descoptes als vostres socis, facilitar-vos roba personalitzada de club, arrivant a fer-nos carrec d'un 5% del cost de la mateixa.
    Estaria encantat de poder parlar amb el responsable del club per tal de coneixe´ns i poder aclarir temes.
    Us deixo el mail per si voleu contactar amb mi.
    info@triomfatriatlo.com
    Salut.

    Cesc.

    ResponElimina
  3. Perfecte Cesc,espero que la nova botiga et vagi la mar de bé,jo i algun dels meus companys-es de club ,anem a comprar les sabatilles a Runnerworld o Bikila,situades a Barcelona,ens aniria genial contactar amb tu i que ens facis les millors de les teves ofertes.
    Cuidat.

    ResponElimina
  4. Jo personalment fa molts anys que coneixo en Cesc i si d'una cosa puc estar segur i donar fe es del gran tracte que dona i que es bona gent.
    Desde aquest blog animo a tothom perque i vagi, estic segur que quedara contenta.
    Ara toca que en Cesc fagi uns magnifics preus.

    ResponElimina
  5. Felicitats crack!!!
    A veure si compartim un entrenament de diumenge i ens expliquem aventuretes.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  6. Gracies Pep. Ja saps que ens ajustarem lo maxim possible, perque al cap i a la fi, lo important es que vingueu molts cops a veure´ns. A mes, queda dit que qualsevol cosa que necesiteu com a club, ve sigui roba o col-laboració per montar una cursa o event, només teniu que dir-m´ho.
    Salut companys.
    P.D: per cert Pep, tinc algo per tu a la botiga. Es algo molt semblant al nom de Triomfa. :)

    ResponElimina
  7. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  9. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.