divendres, 4 de maig del 2012

III Cursa Nocturna de l'Hospitalet; el reportatge

Finalment també tenim reportatge a4elkm d'aquesta cursa

6 comentaris:

  1. We are the champions - my friend
    And we'll keep on fighting till the end
    We are the champions
    We are the champions....... OF THE WORLD !!!!!!

    Bueno, bueno..al fin a llegado el momento, pasar al grupo de la elite 30 y tantos minutos...jejejeje

    ResponElimina
  2. Jaume!!! la cursa va ser una gran porqueria però amb la música que hi has posat me l'has arreglada!!
    Felicitats a tots els que van fer marca a l'Hospitalet.
    Suposo que ja us heu apuntat tots per córrer l'any que ve, oi?

    ResponElimina
  3. Com sempre enhorabona a les noies.
    En Lluís ha trencat la barrera psicològica dels 40 (minuts, no anys!) i ara ja no hi haurà qui el pari!
    L'any que ve tothom cap a l'Hospi!

    ResponElimina
  4. Noooo Juanjo a Hospitalet nooo!!! em nego a corre amb l'organització tan pésima de l'altre dia..cursa per oblidar...no sè com malgrat tot varem fer marques personals . El millor d'aquest dia sense dubtes la festuki de la nit,com ens va la marxa...je,je,je.

    ResponElimina
  5. Primer de tot demanar-vos disculpes per no haver grabat la vostra arribada a meta,però no em direu que no li vaig ficar intenció i ganes....perdò de veritat.

    El dilluns en vaig trobar a gent que en van comentar que el nostra club feia paxoca,erem uns quants, encara que cadascú te la seva personalitat, considero que estem molt bénavinguts.
    I aquesta es la regla número 1 d,aquest club, gaudir d,aquest esport que tant ens agrada, però gaudir tambè, com no, de la convivencia entre els socis i els no socis. Felicitats a tots els companys per deixar ben alt el nom del club.
    Per cert, m,ha agradat molt veure un grapat de sòcies fent pujades a la verge. Es una gran satisfacció veure que els soci@s preparen a conciencia els seus objectius. Felicitats, noies!

    ResponElimina
  6. Fa dies que volia escriure però he tingut problemes tècnics! Em sap greu el fiasco e la cursa de L'Hospitalet, la veritat es que jo us vaig liar una mica a tots plegats i ara, veient el mal sabor de boca general... En fi l'any que be calladet estaré mes guapo

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.