diumenge, 10 de juny del 2012

XXVI Cursa de Bellavista

De nou gran participació del club a4elkm en aquesta cursa de 10 km que enguany ha batut el rècord de participació.

Classificació dels atletes del club:


Us avancem la foto del grup pre-cursa:


El reportatge a4elkm:

10 comentaris:

  1. Como siempre gran foto para grandes compañeros/as y grandes amigos



    felicidades a todos/as

    ResponElimina
  2. E Q U I P A Z O !!!!!!!!!!! con todas las letras

    ResponElimina
  3. eva muchas felicidades que me he enterado que es tu cumple ..que mejor manera de celebrarlo que con una carrera .

    ResponElimina
  4. muchas felicidades por muchos años y sigas asi de simpatica y guapa.carmen enhorabuena por tu cursa y a mas a mas ¡¡¡¡COPA!!!! .muchas felicidades a todos por esta cursa.equipo de cuatreros

    ResponElimina
  5. EVAAAA!!!! FELICITATS!!!
    Et vaig veure arribar a meta súper concentrada. Sento no haver pogut quedar-me a provar aquest pastís d'aniversari. Quina pinta!!!
    A la resta de companys, moltes felicitats per la gran cursa que heu fet. Tant als que heu fet podi com els que no. Aquesta cursa és dura de nassos!!!
    Fins aviat,

    ResponElimina
  6. Pels que vàreu córrer la cursa, pels que vàreu fer podi, pels que vàreu animar als vostres companys, per la que va fer anys... per tots vosaltres MOLTES FELICITATS!!!!!!

    ResponElimina
  7. He flipat amb el desplegament mediàtic de la cursa, quina passada!! I també he flipat amb l'estil que teniu tots corrents!! ho heu fet tots molt i molt bé!! moltes felicitats a tots i totes!

    ResponElimina
  8. Ahir va ser un altre gran dia pel club,cada dia som més a les curses i cada dia fen un millor paper.
    El destacar algun company sempre queda politicament incorrecte,però m'ho passaré per alt, i destacaré a 3 companys per diferents motius:

    A la Carmen pel seu podi,que jo crec te un valor doble,el estar mermada fisicament a dia d'avui, fa que sorti en desaventatge, però la seva persistencia i constancia la porta a pujar al podi i recollir alguna "xapeta"

    A la nostra nova companya Laura,pel seu debut amb els nostres colors.
    Benvinguda Laura!!

    Al nostre amic Miki, que continuo dient que li va faltar confiança per agafar el grup capdevanter,de haver enganxat aquest grup,segur que no estariem parlant de aquesta 5 posició,qualitat li sobra.
    Encara que per mi encara continua sent un "trotón"fins que no faci 1.10 a la mitja de l'any que bé,es un atleta amb nota de "progresa adecuadamente".
    Felicitats Miki!!

    ResponElimina
  9. Gràcies a tots, en especial a la meva Reyes pels dos mega pastissos i el cava que es va currar. I a Joan per motoritzar-se i complir amb les ordres de la seva churri. Un comple inoblidable. Gràcies de cor. Em vau fer sentir molt estimada.
    Laureta, la meva compi de cursa, és que mai deixes de somriure? Ets un encant, guapíssima.
    Carme, em pregunto què faràs quan tinguis la teva anèmia controlada ... ets increïble i un orgull per a aquest club. I quin nen més guapo tens, punyetera!
    A la resta, felicitats per la cursa, i gràcies per la cantata que em vau fer. Repeteixo, un dia inoblidable.
    Gràcies.

    ResponElimina
  10. Moltes gràcies. La veritat és que darrerament estava una mica baixa de moral però tal i com em va sortir la cursa, m'anima molt a seguir entrenant. Gràcies Toni i Eva pels vostres ànims.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.