diumenge, 20 de gener del 2013

Sopar pre-mitja 2013; el reportatge

Un any més el sopar pre-mitja va ser un èxit. Francament no creiem que l'espectacle que s'hi va viure es pugui esborrar fàcilment de les memòries dels presents, però si per casualitat els que van ser-hi volen recordar-ho de nou, sempre ho podran fer amb el següent vídeo realitzat pel nostre equip habitual de produccions a4elkm. No hi han adjectius per qualificar-lo. Seieu-vos bé i "gaudiu-lo".

7 comentaris:

  1. A partir de demà s'obre el període de recepció de CV per cobrir la vacant de Secretari del club. Requisits; experiència en clubs d'atletisme, es valorarà anglès i francés. Imprescindible una conducta pública exemplar.

    ResponElimina
  2. Lamentable espectáculo el que hemos tenido que presenciar en el blog.
    EL PRÓXIMO AÑO NO ME LO PIERDO; eso sí, las gogós creo que antes de una actuación ante un público tan selecto tendrían que cuidar la imagen por lo menos depilarse un poco.
    Felicidades por el impresionante corto.
    Ah bienvenidos a los nuevos fichajes

    ResponElimina
  3. Lamentable i botxornós l'espectable i l'imatge donada pel club.
    Suposo que arrel d'aquest video,encara ens considerarán club d'atletisme i no club-cafeteria.

    Felicitats a tots els "actors", Fernando,Jaume,Rafa i Juanjo per la gran nit que ens heu fet passar,si senyor!! això es fer club,moltes gracies!!

    Apartat especial a l'Eva, la meva xicota sempre es aixi i tinc que reconeixer que a vegades penso que es dopa...va ser la cap pensant de la gran nit que ens van deleitar el divendres,el dissabte pel demati va animar el cotarro al cross escolar de milpins amb la disfressa de pallasso animant als baldufes,per la tarda a treballar, avui a la cursa de Mollet i amb actitud de bon rotllo com sempre...i per la tarda una rodadeta.
    Gracies Eva, amb, tu ens ho passem pipa i jo el primer!!!!!

    ResponElimina
  4. Una nit per no oblidar mai!!! m'ho vaig pasar pipa amb els meus companys i per suposat el divertit espectacle de les girls ...cal felicitar a tots per fer-nos riure sense parar, i com no a la nostra reportera Eva que es única per aquestes coses, com t' ho curres noia...enhorabona companys!!!!!

    ResponElimina
  5. bueno felicitats no tinc paraules impresionant,una nit molt divertida amb gent,inolvidable nois no canvieu.a vera si la proxima es veien

    ResponElimina
  6. Estem acabant el "making of " de l'actuació de " El fill de Gangnam Style ".

    ResponElimina
  7. No havia vist el vídeo fins avui, i quin nivell d'atletisme, perdó, de ballarines i cantant. Passeu a la següent fase. Vosaltres sí que serviu !!!

    Enhorabona !!!

    Seguiu així. No canvieu.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.